Nøkler til samtaler av betydning

Samtaler av betydning

hvor som helst, når som helst

Vet du at mennesket er den mest avanserte skapningen vi kjenner til i hele universet? Likevel er det mer vi ikke vet om mennesket, enn vi vet. Er ikke det helt fantastisk?! 

Å stille seg smarte, gode spørsmål er nøkkel til løsninger, mestring, frigjøring, glede og livsutfoldelse. 

Jeg har laget disse kortene for å hjelpe deg til å få bedre forhold, i utfordringer, i mål, for vekst og nysgjerrig søken etter klarhet, muligheter og ressurser i deg.  

Jeg bruker de selv også, alene og med folk rundt meg - med supert resultat!

  •  To bokser
  •  99 unike spørsmål i hver 
  •  Inspirasjon og tips til bruk 
Nøkler GUL 01
Nøkler 2 spørsmålsboks av Trine Åldstedt, MetaResource
Nøkler 01 og 02 pakke

Boks med 99 spørsmål og inspirasjon og tips for bruk.

Kr. 570,- inkl. porto

Boks med 99 spørsmål og inspirasjon og tips for bruk

Kr. 570,- inkl. porto

Begge boksene: Nøkler 01 og Nøkler 02.  

Kr. 1125,- inkl porto


Hvis du vil bestille mer enn 1 - ta kontakt med oss. Kontakt oss på post@metaresource.no 

Lurer du på hvilken du skal velge først? Lurer du på mer om bruken av kortene? Les her først! 

Mette Hjelle, Nøkler av Trine Åldstedt
Linn Johannessen, Nøkler av Trine Åldstedt
Torbjørg Kjærnes Thim, Nøkler av Trine Åldstedt

De gode og ekstrem viktige spørsmålene har endret mitt liv. Jeg skriver de ned, leser de ikke daglig, men flere ganger i uken. Det har endret mitt mindsett - jeg vil si at det spørsmålet som har endret meg mest både psykisk og i praksis er: " hva er du villig til å ta til takke med". Det spørsmålet stiller jeg meg selv ofte og har flyttet meg i forhold til jobb, de jeg velger omgang med og de jeg velger å lære av.

- Mette Hjelle

Når jeg bruker gode spørsmål setter det meg i en egen tilstand og søker innover etter ekte og ærlige svar. Jeg føler jeg blir skjerpet av å utfordre meg selv med gode spørsmål. Det er berikende når svar plutselig dukker opp, gjerne helt ut av sammenheng, og brikker faller på plass. Gode spørsmål gir gode resultater. Det skaper også god kommunikasjon der spørsmålene deles med andre.

- Linn Johannessen

Når jeg bruker gode spørsmål opplever jeg at jeg får flere valg. Det gjør at jeg også får en ny ro og balanse. Jeg blir mindre stresset og jeg kjenner at det er jeg som har svarene på det jeg lurer på. Det gjelder kun å bruke tid til å lytte til hva som kommer. Gode spørsmål får meg også til å se hva jeg allerede har oppnådd og hvor jeg står i forhold til tidligere.

- Torbjørg Kjærnes Thim